Termene și Condiții de Utilizare

Termene și Condiții de Utilizare pentru Site-ul Elite Europack SRL

Ultima actualizare: 5 martie 2024

1. Introducere

Bine ați venit pe site-ul https://ambalajeeliteeuropack.ro/, proprietate a Elite Europack SRL, cu sediul în Jud. Ilfov, sat Brănești, com. Brănești, str. Violetelor, nr.59d, camera 2, et.1, înregistrată sub Codul unic de identificare RO33247377 și Numărul de înmatriculare J23/1639/2014. Accesul și utilizarea site-ului sunt oferite sub rezerva acceptării și conformității cu termenii și condițiile prezentate în continuare.

2. Utilizarea Site-ului

Site-ul https://ambalajeeliteeuropack.ro/ este destinat utilizării personale și ne-comerciale. Conținutul, inclusiv textele, grafica, logo-urile și imaginile, este protejat de drepturile de autor și este proprietatea Elite Europack SRL sau a furnizorilor săi de conținut. Este interzisă utilizarea acestui site în scopuri ilegale sau în orice mod care ar putea prejudicia, dezactiva, suprasolicita sau deteriora site-ul.

3. Drepturi de Proprietate Intelectuală

Toate drepturile de proprietate intelectuală asupra conținutului și designului site-ului aparțin Elite Europack SRL sau licențiatorilor săi. Este interzisă copierea, modificarea, distribuirea, transmiterea, afișarea, executarea, reproducerea, publicarea, licențierea, crearea de lucrări derivate, transferul sau vânzarea oricărui fel de informații, software, produse sau servicii obținute de pe acest site, fără acordul prealabil scris al Elite Europack SRL.

4. Limitarea Răspunderii

Elite Europack SRL nu garantează exactitatea, completitudinea sau utilitatea informațiilor prezentate pe site și nu își asumă responsabilitatea pentru erori sau omisiuni în aceste informații sau pentru orice fel de pierderi sau daune rezultate din utilizarea acestora. Utilizarea site-ului și a informațiilor furnizate se face pe propriul risc al utilizatorului.

5. Legături către Site-uri Terțe

Site-ul https://ambalajeeliteeuropack.ro/ poate conține legături către site-uri terțe. Aceste legături sunt furnizate doar pentru comoditatea utilizatorului și nu implică o aprobare a site-urilor respective de către Elite Europack SRL. Elite Europack SRL nu este responsabilă pentru conținutul site-urilor terțe și nu garantează pentru securitatea informațiilor introduse de utilizatori pe aceste site-uri.

6. Modificări ale Termenilor și Condițiilor

Elite Europack SRL își rezervă dreptul de a modifica oricând termenii și condițiile de utilizare ale site-ului, fără notificare prealabilă. Utilizatorii sunt responsabili pentru revizuirea periodică a termenilor și condițiilor pentru a fi la curent cu orice modificări.

7. Jurisdicție și Legi Aplicabile

Termenii și condițiile de utilizare sunt guvernate și interpretate în conformitate cu legile României. Orice litigii care decurg din sau în legătură cu acești termeni vor fi supuse jurisdicției exclusive a instanțelor din România.

8. Contact

Pentru orice întrebări sau clarificări legate de termenii și condițiile de utilizare, vă rugăm să ne contactați la adresa de e-mail sau la adresa poștală menționată anterior.

Scroll to Top