Despre noi

SC ELITE EUROPACK SRL, inca de la infiintare, avand ca principal domeniu de activitate productia de ambalaje din hartie si carton, si-a concentrat activitatea pe servicii tipografice, productia de ambalaje din carton duplex si intermedieri in comertul cu ambalaje din carton ondulat.

Pentru realizarea acestor activitati, societatea a achizitionat echipamente de tiparit, ghilotine programabile, masini de stantat, majoritatea de provenienta germana, materii prime de cea mai buna calitate, provenite de la cele mai renumite firme din Europa si China, a angajat lucratori cu inalta calificare, a incheiat contracte de colaborare cu firme de prestigiu in domeniu, oferind inca de la inceputul activitatii premisele obtinerii unor produse care sa satisfaca cele mai pretentioase cerinte ale clientilor nostri, intr-o gama variata, calitate deosebita, preturi promotionale si profesionalitate garantata.

Produsele se fabica la comanda, conform specificatiilor clientului, putand fi personalizate prin imprimare sau natur. Imprimarea se poate executa   intr-o gama de la 1 la 6 culori. Produsele pot fi plastifiate sau li se poate aplica lac UV sau acrilic.

Societatea realizeaza, direct sau prin colaborare cu terti de prestigiu in domeniu, urmatoarele tipuri de lucrari:

PRE-PRESS

 • scanari cu rezolutie optica maxima
 • prelucrari de imagine
 • tehnoredactare –machetare
 • design

TIPAR OFFSET

 • lucrari alb-negru si color(1-6 culori)
 • format maxim 100*700 cm
 • lacuire plastifiere

LEGATORIE

 • taiere
 • laminare la cald
 • biguire
 • capsare,etc.

SUPORTURI

 • Corel Draw
 • Photoshop

…servicii tipografice complete pentru:

Foi cu antet, calendare de buzunar / birou / perete, pliante, vederi, felicitari, tipizate, mape de prezentare, etichete in coala pe suport de hartie de eticheta sau  hartie offsetetichete autoadezive in coalaflyere, fluturasi, postere, cutii din carton duplex pentru ambalare prajituri, margarina, produse de patiserie, ceaiuri, condimente, cacao, fulgi de cartofifulgi de fasole, etichete din carton duplex si cutii individuale si colective pentru ciorapi, rulmenti, becuri, detergenti, soda, vopsele, materiale de constructii, etc.

Societatea asigura finisarea lucrarilor prin: stantat, debitat, lipit cutii, legat, capsat, cusut cu sarma.

Pentru lipirea  cutiilor de ambalaj din carton duplex de 200-600 g/mp si cu suprafete desfasurate intre 70-840 mm, societatea a achizitionat din China o masina de lipit  automata, foarte performanta, cu lipire atit pe clapa cat si in 3 puncte.

Preturile se calculeaza in functie de tipul, greutatea si formatul hartiei sau cartonului, numarul de culori tiparite, tiraj si alte finisaje personalizate aduse produsului, fiind unele dintre cele mai scazute de pe piata.

Livrarea marfii, se efectueaza in maxim 7 zile de la lansarea comenzii.

Obiectivele urmarite permanent de echipa ELITE EUROPAK sunt: cresterea  cifrei de afaceri cu minimum 15 % fata de anul precedent, optimizarea portofoliului de produse ofertate, consolidarea pozitiei in piata prin imbunatatirera continua a relatiilor cu partenerii nostri asigurindu-le acestora servicii de inalta calitate si maxima seriozitate, cresterea rentabilitatii, investitii din punct de vedere logistic in utilaje si IT, investiii din punct de vedere uman  prin cursuri intensive pentru consolidarea si diversificarea bagajului de cunostinte al angajatilor.

Prin misiunea si viziunea sa, ELITE  EUROPACK  va avea intotdeauna ca principal obiectiv continuarea procesului de dezvoltare, de perfectionare, oferind permanent solutii viabile si rentabile, competitive,  clientilor si partenerilor sai.